Dit lees je in het magazine
Op 20 januari 2021 organiseerde BK-Informatie het online symposium ‘Kunst in de... Read More
Op 20 januari 2021 organiseerde BK-Informatie het online symposium ‘Kunst in de... Read More
Marije Vogelzang (Enschede, 1978) is eetontwerper, geen food designer en zeker geen... Read More
Iedere maandag, wanneer het museum gesloten is voor publiek, maken de restauratoren... Read More
In Den Haag staan op het kruispunt van de Grote Markt en... Read More
Arne Hendriks (Schiedam, 1971) is een onderzoeker, kunstenaar en kunsthistoricus die ons... Read More
Narges Mohammadi bekleedde haar kunstinstallatie met 700 kilo lekkernij > Neem een... Read More
Een interview met Fredie Beckmans: kunstenaar en oprichter van de Worst Club... Read More
Voor kunstenaar en vegetarisch kok Linde Gadellaa (1988), is eten vooral een... Read More
De kunstenaar als kok, de kok als kunstenaar. Beiden creëren iets nieuws... Read More
Een interview met kunstenaar Kees de Vries over zijn zoutobjecten en over... Read More
Het zal niemand verbazen dat er bij het verhitten van alle soorten... Read More
Siliconenrubber is een van de nieuwere materialen in de beeldende kunst. Sinds... Read More
Geur, het materiaal van Caro Verbeeks onderzoek, is efemeer, dat wil zeggen:... Read More
Jesse Fischer (Tilburg, 1996) was altijd al een verhalentekenaar. Hij maakte er... Read More
Beeldend kunstenaar Eric Schutte maakt sculpturen van afval, waaronder landbouwplastic dat hij... Read More
Als New Yorkse street-artist maakte Keith Haring (1958-1990) bliksemsnel zijn illegale witkrijttekeningen... Read More
Wat is huid? Alles wat leeft, heeft huid. Bomen, dieren, vissen, mensen.... Read More
Meer laden