Druk enter om te zoeken

June 23 2024

Art Rotterdam

Van donderdag 9 tot en met zondag 12 februari vindt in de iconische, Rotterdamse Van Nelle Fabriek de 24ste editie plaats van Art Rotterdam. Op een vloeroppervlak van 10.000 m2 tonen ruim honderd toonaangevende binnen- en buitenlandse galeries werk van aankomende en gevestigde kunstenaars. 

Rotterdam Art Week

Kunst is overal in Rotterdam, en zeker tijdens Art Rotterdam en de gelijktijdige Rotterdam Art Week. Kunst-, design- en architectuurliefhebbers vinden door de hele stad diverse beurzen, speciale openingen van tentoonstellingen in musea en kunstinstellingen, pop-up exposities en open ateliers. Net als in eerdere jaren bestaat de programmering uit evenementen die stuk voor stuk het kunstklimaat in de stad versterken en verlevendigen. Nieuw deze editie is een samengestelde wandeling langs de bijzondere collectie buitensculpturen van Rotterdam. Andere must-visits tijdens Rotterdam Art Week: In the Black Fantastic in Kunsthal Rotterdam; jonge kunstenaars bij The New Current in Brutus en de jubileumeditie van Tec Art. Voor de complete programmering: Rotterdamartweek.com.

Openingstijden Art Rotterdam

  • Donderdag 9 februari 11.00 – 19.00 uur
  • Vrijdag 10 februari 11.00 – 19.00 uur
  • Zaterdag 11 februari 11.00 – 19.00 uur
  • Zondag 12 februari  11.00 – 19.00 uur

Bezoekersinformatie

Voor een bezoek aan Art Rotterdam kunt u alleen online een ticket reserveren. Tickets verkrijgbaar vanaf 1 januari 2023 / € 22,50 per ticket via deze link. De Van Nelle Fabriek is uitstekend te bereiken. Elke 10 min. gaat vanaf Rotterdam Centraal Bus 38 richting Station Schiedam Centrum, halte Beukelsbrug. (reistijd: 8 minuten) Vanaf de halte Beukelsbrug is het 2 min. lopen naar de Van Nellefabriek. Op het terrein en in de directe omgeving van de Van Nelle Fabriek is volop parkeergelegenheid. Meer weten over het evenement? Klik hier. 

kM abonnees maken kans op gratis tickets!

Wil jij naar Art Rotterdam? Onder abonnees van kM mogen we 5 tickets verloten! Abonneer je via deze link of geef kM cadeau. Winnaars worden bekend gemaakt op 31 januari.