Druk enter om te zoeken

July 15 2024

Partners

Onderstaand is een greep uit partners van kM. Ook een partner worden of de mogelijkheden bespreken? Neem dan contact op met marketing@kunstenaarsmateriaal.nl

Art Rotterdam

kM is trotse partner van Art Rotterdam. Van donderdag 9 tot en met zondag 12 februari vindt in de iconische, Rotterdamse Van Nelle Fabriek de 24ste editie plaats van Art Rotterdam. 


Op een vloeroppervlak van 10.000 m2 tonen ruim honderd toonaangevende binnen- en buitenlandse galeries werk van aankomende en gevestigde kunstenaars. 

Kanvas

Kanvas is de studievereniging voor de studenten kunstgeschiedenis van de Universiteit van Amsterdam. 


Kanvas heeft als doel de kunstgeschiedenisstudent in aanraking te laten komen met de kunstwereld en bijvoorbeeld de kunst waarover je hebt geleerd in college in het echt te bekijken en te bespreken met je medestudenten.Art Future Utrecht

AFU biedt verdieping en verbinding aan alle studenten van Kunst & Economie. AFU versterkt de sociale cohesie en ondersteunt bij het bevorderen van de studievoortgang van de studenten. Daarnaast biedt AFU de mogelijkheid om je netwerk te verbreden als lid. 


AFU streeft naar een creatieve community op educatief en sociaal niveau, zowel binnen als buiten HKU.

NABK

De Nationale Associatie voor Beeldend Kunstenaars (NABK) heeft als doel beeldend kunstenaars te ondersteunen op hun weg naar het exposeren en verkopen van hun werk. Heb je advies nodig of interesse in  presentatiemogelijkheden? Wil je korting op deelname aan kunstbeurzen en op aanschaf van kunstenaarsbenodigdheden? Dat en nog veel meer biedt de NABK.

Studentenverenigingen

Studenten- of studieverenigingen krijgen exclusieve voordelen. Elk aangedragen lid is daarnaast €5,- waard! Deel het aanbod en steun jouw vereniging. Meer weten?

Mediapartners

Mediapartners steunen elkaar in de vorm van ruiladvertenties. Ook een mediapartner worden? Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Ambassadeurs

kM wil culturele organisaties helpen met het werven van leden. Geef kM als welkomstgeschenk of biedt leden exclusief voordeel aan. Bespreek de mogelijkheden!