Druk enter om te zoeken

February 03 2023

Voordelen voor abonnees

Blijf via deze pagina op de hoogte van alle winacties van kM magazine!

kM lezersonderzoek

kM is onlangs vernieuwd. We zitten niet stil en blijven kM verbeteren. Jouw mening is belangrijk! Vul het lezersonderzoek hier in. Je maakt kans op het onlangs verschenen boek: Van kleur naar Kunst van Monica Rotgans. Meer weten of het boek bestellen? Klik hier.

Art Rotterdam

Van donderdag 9 tot en met zondag 12 februari vindt in de iconische, Rotterdamse Van Nelle Fabriek de 24ste editie plaats van Art Rotterdam. Op een vloeroppervlak van 10.000 m2 tonen ruim honderd toonaangevende binnen- en buitenlandse galeries werk van aankomende en gevestigde kunstenaars. Onder abonnees van kM mogen we 5 tickets verloten! Abonneer je via DEZE LINK of GEEF KM CADEAU. Winnaars worden bekend gemaakt op 31 januari. Meer informatie over het evenement? Klik hier.

kM: voor en door kunstenaars

kM kan groeien naar een platform voor en door kunstenaars. Heb je een goede ervaring bij een specialistisch bedrijf, ken je een onverwachte toepassing van een materiaal of innovatieve techniek? Neem contact op door te mailen naar: redactie@kunstenaarsmateriaal.nl en mogelijk plaatsen we in een volgende kM een korte tekst plus een afbeelding van jouw werk! Door jouw inzending maak je ook nog eens 2x kans op het boek: Een Zeeuwse Meester uit de Gouden eeuw van Frank van der Ploeg.

Brugman art: 10% korting op alle producten voor abonnees

kM magazine is verkrijgbaar bij Brugman-Art. Bij deze winkel in het oude centrum van Voorburg (vlakbij Den Haag) haal je al jouw kunstmaterialen. kM abonnees krijgen 10% korting* op alle producten in de winkel op vertoon van het abonneenummer.

*aanbiedingsartikelen uitgezonderd

X